...helg

Fredag.
Lördag.
Söndag.
Sen kommer måndag igen.
Är det ingen mer än jag som är trött på hur det bara går runt och runt och runt? Allt går som på rutin nu.
Man måste nog hitta några speciella tillfällen att se fram emot för att få det att fungera, utan att bara lose your mind. Att festa på helgerna har ju varit en bra dragningskraft, att bara släppa loss. Men jag orkar inte hålla på och festa varje helg. Så efter den här helgen blir det nog inte många fyllebilder på mig på ett tag.




we do know how to smile


baby <3


What a Weekend!

Wow...
Förra vecka fick helgen börja en dag tidigt. Torsdagen skulle vi ha grillkväll vid stångån. Även om det inte blev nån grillning, utan vi isället åt take-out (vi åt iallafall utomhus som planerat), var kvällen extremt lyckad! Musik, mat, en kul blandning av folk... Allt man behöver :) (att vi la till lite alkohol i det hela gjorde allt bara bättre haha)

Kvällen går verkligen inte att beskriva... Ni som var där förstår vad jag menar. Så istället låter jag bilderna tala ;)
Here are the pics :*
























Nilla Fredag Morgon <3 :







Men bara för att torsdagen var över var ju inte helgen slut...
Fredag eftermiddag åkte jag till my baby! Ännu en helt otroligt underbar helg med världens bästa vän och pojkvän. I love you Dan <3

Blir bara inte mycket bilder när vi är tillsammans asså. Kanske vi får ta och ändra på ;)
Tar det nästa gång vi ses då, ey?
Pusspuss :*


åttonde i nionde.

vilken dag.


rent direkt har dagen inte varit speciellt innehållsrik. snart ska jag till och med gå och lägga mej eftersom jag är helt utmattad, fast klockan bara är 19.32. Men indirekt har det hänt flera stora saker idag.

Till exempel åkte Ida till USA i morse... förstår inte att hon ska vara borta i 10 hela månader. Kommer bli så extremt tomt utan henne, även om vi inte träffades så ofta kan man inte bli tajtar än vi. Vi har varit vänner i 18 år, det säger nog allt va? :)



Take care, gumman! ha the time of your life nu! :D

Häng med på allt som händer lååångt där borta via

idagyulai.blogg.se

och lite på

minbastavanida.blogg.se




Åttonde i nionde innebär också att jag och min älskade Dan baby har varit tillsammans i 10 månader. We go tvåsiffrigt du hunnie :) <3



It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all





Dan., jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta, och det känns så rätt när jag är med dig. Allt blir så lätt, så bra, och jag kan verkligen vara mig själv. Utan att behöva anstränga mig för att imponera på dig, eller göra till mig, för jag vet att jag är helt oemotståndlig som jag är ;) Det läskiga är att du verkligen får mig att må så himla bra med mig själv. Med dig är jag så trygg, älskling. Kort sagt, jag har aldrig känt såhär för någon tidigare. Det var har är helt unikt :)
Jag älskar dig. <3


Swine-flu jao!

Ringde sjukvårdsupplysningen idag, och dom sa att jag förmodligen  har svininfluensan. Själv tycker jag det är bra komiskt. Så typiskt mig. Haha svininfluensan!
Men idag har jag haft lite jobbit att andas, och det är ju inte lika roligt, så det ser inte ut som att det blir nån skola för mig imorgon heller... Skulle ringa vårdcentralen om jag fortfarande inte mådde bra imorrn.

Har precis pratat i typ en halvtimma i telefon med min överpratglada och sällskapssjuka, men väldigt söta, mamma. Nu sitter Elli bredvid mig och pratar med henne, och jag hör att hon inleder med samma långa storys som hon just dragit för mig. Som sagt, hon är så söt! Haha :) älskar henne.

Nu ska jag sy lite tänkte jag, kanske ännu en klänning ;)

Tänkte runda upp med att påminna Dan att jag älskar honom. Tycker du är så söt som följer min blogg i smyg, lilla tyrannen från söder :P så här kommer en urläcker bild på dej&mej älskling ;) Är vi inte bara bäst eller :)

Puss och kram alla !





dan-inlägg ;)

Tänkte att det var ett bra tag sen jag skrev ett 'Dan-inlägg', och eftersom jag är så dålig på att komma på nått att skriva i mina sms-bomber tänkte jag att det nog var dags igen, hehe.
Det var helt underbart att ha dej här i helgen, baby. Att somna bredvid dig, skratta med dig, bara ha dig här. Det känns så naturligt, and i love it!
Bara två veckor kvar tills vi ses igen ju. Jag måste spara pengar som bara den för att kunna åka, men inget ska stoppa mej ;) Love you hunnie, sov gott :) <33


RSS 2.0