the world's gone green!

idag var jag på riskettan, eftersom jag hoppas på att ha körkort i slutet av nästa vecka.
innan jag dit trodde jag att jag skulle få stora problem med att hålla mig vaken, eftersom tre timmar i en teorisal med folk jag inte känner inte låter som det roligaste sättet att spendera en dag.. men det var faktiskt himla intressant, och jag lärde mig jättemycket.
innan vi skulle sluta fick vi se på en filmsnutt från en australisk reklamfilm om krockar och olyckor i trafiken, och de flesta scenerna ur filmen var gjorda med klipp från verkliga livet. filmen började spela, och jag insåg på bara några sekunder att jag redan sett filmen när jag var i usa. jag höll på att börja gråta bara av det lilla jag kom ihåg att jag sett, så jag vinklade ner huvudet och började rita istället, jag klarade bara inte av att se filmen igen. den berör verkligen, och den är så otroligt sorglig att jag helt säkert skulle ha börjat storgråta om jag fortsatt titta. jag menar, jag fick ju kämpa för att inte göra det under de 5 sekunderna jag faktiskt tittade.
när jag kom hem tänkte jag käka lite, och oväntat nog gjorde jag en jättegod kycklingsallad. så satte jag mej för att titta på tv när jag käka, och det bara slog mej hur mycket sorgligheter som tas upp i nästan varje program.
nej nej, nu är jag trött på allt det sorgliga!
när ja titta ut genom fönstert för att tänka på nått roligare såg jag hur grönt allt var där ute. allt har blivit grönt!!
så såfort jag städat klart mitt rum (måste städa idag för att älskling kommer imorrn!! det är defenitivt något vääääldigt possitivt!) så ska jag ut och springa. vara lite hurtig. ut i det gröna.

och igår fick jag reda på när min lillasyter ellie pellie kommer hem från usa. den 16e juni anländer hon i sverige! :) längtar så otroligt mycket!

det kommer bli så himla underbart att träffa syrran igen efter nästan ett år isär, och det kommer bli himla underbart att träffa min älskling igen imorrn med :)

nu - en uppfriskande tupplur, sen städa, sen springa.. talk to you later :) <3


till min pojke

i LOVE YOU
och dina ord betyder faktiskt allt. <3

you gotta love it!

nu känns det verkligen som att våren och sommaren äntligen äntligen äntligen närmar sig med snabba steg! och man blir så himla glad av det i hela kroppen :)
när linn och jag var ute och gick i solskenet i fredags så såg vi ett körsbärsträd som var i full blomm, och det var så himla vackert. det fick mig att tänka på japan, där hela parker var täckta av sånna träd, det var verkligen underbart.
när jag hade sagt hejdå till linn som skulle åka tillbaka till söderköping, hade jag fortfarande typ 40 minuter kvar av min lunch, så jag tog en promenad genom parken och vid strömmen. passade på att njuta av livet innan jag var tvungen att dra tillbaka till skolan.
men nu är det inte långt kvar till sommarlovet :)
sommar sommar sommar :) <3







the beautiful little things in life

de där små sakerna som får en att le, som solen var ute idag, att dan kallade mig älskling en himla massa gånger i telefon, och att man får plats två i en sjukhussäng.. det är sånna saker man måste hitta å tänka på ju :)
livet blir så himla mycket lättare då.
jag hade inte ens tänkt fortsätta blogga mkt längre, men så läste jag linns kommentar, å det är en sån där fin liten grej som bara gör en glad.. tack älskade kuss, du är så himla fin :) <3


Linns leende-skapande kommentar <3

jag har gjort en lista som jag läser på morgonen när jag ska upp, som innehåller en massa insirerande ord, å det låter ganska gay, men det är faktiskt himla bra att bli peppad på morgonkvisten. att vakna glad. jag har inte varit så bra på det där med att vakna glad på senaste tiden, men jag har bestämt mig att jag allt ska vara det.
dan säger att det hörs en enrom skillnad på mig i telefon när jag mår bra och när jag inte göra det.
men nu är tiden här för att må bra, och se dom fina små sakerna i livet. sommaren kommer snart! och allt underbart kommer med sommaren :)

med vänner som mina kan man inte låta bli att le :D










onsdag 8/4

oo,41 natten till torsdag. kom precis hem från bio med ida å td.
vi hade mysig tjejkväll med pizzakäk, fika och bio. såg män som hatar kvinnor, en riktigt ruggig och underbar film.
jag grät vid minst 4 olika tillfällen, även om det förmodligen inte skulle klassas som en snyftar film. men riktigt bra, speciellt för att vara svensk film.
ska gå och lägga mej nu, får somna till nån glad komedi så jag slipper mardrömmar. sen imorrn bär det av till fjällen igen.
ha det bra gott folk :)
puss <3


you gotta love the pretty weather we've been getting :D


påsklov nollnio (:

 


fint väder, fin stad, å finaste pojkvännen såklart :) <3
tack för en underbar vecka älskling :)

torsdag 2/4

jag är så himla trött trött trött på sjukvård.
sen i höstas har dom gjort samma prov flera gånger, och nu när dom väl går med på att ta andra prover eftersom jag inte blir bättre, så blandar dom ihop all info så jag aldrig får svar på vad proverna visade iaf.
ringde i måndags, då sa dom att jag skulle ringa tillbaka tisdag, och efter att ha suttit hela tisdagen och försökt få prata med läkaren, förklarade dem att jag får ringa tillbaka på fredag..
så vet lika lite som alltid om varför jag får konstant feber och svimmar. underbart.

men jag har bestämt mej för att se det positiva i livet :) tex träffar jag dan imorrn, längtar! och åh, ellie kommer hem om ungefär 10 veckor! och så köpte jag smink med ett presentkort igår, så jag slapp betala och har nytt smink, inte helt fel :) och så ska jag ju börja om matte b när jag byter skola till hösten, så kan utan dåligt samvete gå till vilo-salen under mattelektionerna och soooova. kanske inte såå bra, men mkt skönt när man knappt orkar sitta upp på en stol.

sitter och har projekt nu.. lyssnar på radio och äter druvsocker för att hålla mej vaken. underbart :)
men det där med att hålla sej vaken är överskattat.
får nog trots allt säga gonatt nu.
puss på er <3

RSS 2.0